“Verrassing, beleving en verbinding: dat is wat ik mijn gasten wil laten ervaren.”

 

Over Merel
Mijn naam is Merel Poppeliers, ik ben achttien jaar en ben eigenaar van Aan Tafel. Momenteel zit ik in het tweede jaar van hbo Communicatie. Ik zou mezelf omschrijven als creatief, enthousiast en ondernemend. Mijn droom is om een succesvolle ondernemer te worden. Ik heb mijn eerste stappen al gezet: zo startte ik in 2016 mijn eigen ontbijtservice Vroege Vogel (https://www.vroegevogelbaarn.nl). Met Aan Tafel zet ik de volgende stap.

Pop-up diner
Ik kijk ernaar uit om een volgend pop-up diner te organiseren. Dit doe ik in samenwerking met andere ondernemers. Zo zal kok Marcel Bruinsma van Divine Dishes en Gewoon Marcel Bruinsma bijzondere gerechten creëren op deze avond. Rob van Bodegom, eigenaar van de Wijnkelder Almere, zorgt voor bijpassende wijnen en meesterbinder en bloemist Herco van Loon van Beleving Soest zorgt voor mooie tafelstukken.

Young Lady Business Academy
In december 2017 heb ik meegedaan met de Young Lady Business Academy, een initiatief van ‘Zakenvrouw van het Jaar 2017’, Elske Doets. De Young Lady Business Academy is opgericht voor ‘young ladies’ in de leeftijd van 15 t/m 24 jaar die ondernemer, zakenvrouw of politicus willen worden. Gedurende een week kreeg ik samen met 25 anderen masterclasses van succesvolle zakenvrouwen en politici als Neelie Kroes en Annemarie Jorritsma. In deze week heb ik de plannen voor Aan Tafel uitgewerkt. Kijk voor meer informatie op https://www.elskedoets.nl/ladybusinessacademy/.

Hieronder een compilatie van deze bijzondere week:

Zakenreis
Aan het einde van de Young Lady Business Academy hielden alle deelnemers een presentatie over hun professionele droom. Ik presenteerde mijn plannen voor mijn nieuwe bedrijf Aan Tafel. Hiermee werd ik winnares van de Young Lady Business Academy en mocht ik mee op zakenreis met Elske Doets naar Amerika. In Amerika had ik de eer om Randi Sirkin te ontmoeten, Vice President Creative Services bij restaurantketen Steven Starr. Zij heeft zelf een aantal pop-up diners georganiseerd en gaf me adviezen voor mijn eerste pop-up diner.

Ik heb enorm veel zin in het volgende pop-up diner. Ik hoop jou als gast te kunnen verwelkomen in … (blijft nog even geheim). Tot dan!