Vragen over Aan Tafel

Wie kan er naar het pop-up diner komen?

Aan Tafel is er voor de avonturiers. De mensen die erop uit zijn om te beleven. De mensen die in het diepe durven te springen met hun ogen dicht. Weg van de gebaande paden. Aan Tafel laat haar gasten ervaren.

Aan avonturiers is geen leeftijd gebonden, aan alcohol wel. Daarom mogen de avonturiers onder de 18 jaar nog even verder groeien. 

Houd jij van verrassingen? Gaat jouw bloed sneller stromen van mysteries? Dan weet ik zeker dat het een fantastische ervaring voor je gaat worden. Ben je vegetarisch of heb je een voedselallergie? Ook dan ben je van harte welkom: hier houdt de kok graag rekening mee! Met het bestellen van de tickets kan je dit doorgeven.

Met wie zit ik aan tafel?

Ook dit is onbekend wanneer je je opgeeft voor het evenement. Je kunt ervoor kiezen om met iemand samen te gaan, maar je kunt ook gerust alleen gaan. Doordat je aan lange tafels zit maak je al snel contact met je tafelgenoten. Je kunt ervoor kiezen om naast bekenden te zitten, maar je kan ook de uitdaging aangaan en nieuwe mensen ontmoeten. Misschien kom je wel een oud-klasgenoot, dorpsbewoner of sportkameraat tegen!

Wat is een pop-up diner?

Bij een pop-up diner eet je met een groep mensen op een bijzondere plek. Je kan het zien als een ‘limited edition’. Je hebt slechts één avond de kans om deel te nemen aan het diner. De kracht zit ‘m in de verrassing. Aan Tafel biedt haar gasten een verrassende culinaire avond. Na deze avond verdwijnt Aan Tafel weer even van de radar, om vervolgens weer op een andere locatie te verschijnen. 

Waar vindt het pop-up diner plaats?

Dit blijft een groot geheim. Toch weet je misschien al meer dan je denkt: het evenement vindt plaats in de provincie Utrecht, op een unieke en monumentale locatie. Ben je toch erg nieuwsgierig? Aan Tafel verspreidt via de Facebookpagina een plattegrond. De locatie ligt in dit gebied. De rest blijft een groot vraagteken. Oh ja, ook de Aan Tafel Crew laat niks los!  

Waar en wanneer krijg ik te horen waar het diner gaat plaatsvinden? 

De locatie van het pop-up diner blijft tot de dag voor het diner een groot mysterie. Je ontvangt de dag voor het pop-up event een envelop in je brievenbus met de exacte locatie. Hier wordt ook aangegeven waar je het beste kunt parkeren. Ook wordt er een noodnummer doorgegeven waarop je Aan Tafel kan bereiken.

Waarom mag ik het pop-up diner van Aan Tafel echt niet missen?

Aan Tafel zorgt er niet alleen voor dat je kan genieten van een heerlijk diner, maar zorgt ook voor een unieke ervaring. Bij Aan Tafel staan verrassing, beleving en verbinding centraal. Je weet van tevoren niet waar je gaat eten, met wie je aan tafel zit of wat je gaat eten. Eigenlijk weet je bij het bestellen van de tickets voor het pop-up event alleen de datum en de tijd. Klinkt spannend toch? Dit wil je echt niet missen! Nieuwsgierig naar het vorige diner? Klik hier!

Hoe ziet de avond eruit? 

De avond start om 18.00 uur met een welkomstdrankje. Om 18.05 uur komt er soms nog een verdwaalde gast binnen. Daarna volgt er een viergangendiner passend bij de locatie. De wijnen zijn inclusief en worden bijgeschonken. Er is ook mineraalwater. Tussen de gangen door wordt er in korte verhaaltjes iets gedeeld over de geschiedenis van de locatie. Om 21.30 uur wordt het diner afgesloten met een kopje koffie of thee met iets lekkers. Tip: regel een taxi of bob voor de terugreis, zodat je de bijpassende wijnen kan proeven!

Help! Ik kan niet bij het diner aanwezig zijn of heb een andere vraag. Wat kan ik doen?

Wat jammer dat je niet aanwezig kunt zijn! Aan Tafel geeft geen geld terug wanneer je niet aanwezig kan zijn. Natuurlijk kan je wel iemand anders blij maken met jouw kaartje: verras je vader, nichtje, buurvrouw of oppas. Zo kan je je plekje aan iemand anders doorgeven. Graag een berichtje als dit zich voordoet. Heb je een andere vraag? Stuur een mailtje naar aantafel.popup@gmail.com met jouw vraag. Ik help je graag zo snel mogelijk verder! 

Ik hoop je snel als gast te mogen ontvangen bij een pop-up event van Aan Tafel! 

Aan Tafel pop-up